Vergadertafels

Gebruikte vergadertafels

Geen kantoor zonder een fatsoenlijke vergadertafel! Deze tafels worden overal gebruikt en moeten een representatieve uitstraling hebben. Want behalve dat u ze gebruikt voor de bila’s met uw mensen en de wekelijkse overleggen, zijn het ook vaak deze tafels waar uw bezoekers en potentiële klanten voor een eerste kennismaki...

Gebruikte vergadertafels

Geen kantoor zonder een fatsoenlijke vergadertafel! Deze tafels worden overal gebruikt en moeten een representatieve uitstraling hebben. Want behalve dat u ze gebruikt voor de bila’s met uw mensen en de wekelijkse overleggen, zijn het ook vaak deze tafels waar uw bezoekers en potentiële klanten voor een eerste kennismaking aan aanschuiven. Toch hoeft u niet teveel te betalen voor uw vergadertafel als u kiest voor een gebruikte variant. En in ons assortiment vindt u vast een mooie vergadertafel voor een net zo mooie prijs!

De tafel voor in uw vergaderzaal

De vergadertafels variëren in grootte, materiaalsoort en afmeting. Van vierkant en rechthoekig tot rond of halfrond, alles is eigenlijk mogelijk. Kijk vooral zelf welke vergadertafel u aanspreekt en past in het interieur van uw vergaderzaal. En wilt u daar advies bij? Vraag het ons en we helpen u graag!

More

Vergadertafels Er is 1 product.

Showing 1 - 1 of 1 item