Draaideurkasten

Goedkope draaideurkasten

Een kast is een noodzakelijk onderdeel voor op kantoor of in het archief, maar mag het niet teveel kosten dan kiest u voor tweedehands kasten. Zoals deze goedkope draaideurkasten. Deze kasten van A-merken staan prima in een archief of magazijn en kunnen ook uitstekend geplaatst worden in een strak kantoor. Kijk zelf maar...

Goedkope draaideurkasten

Een kast is een noodzakelijk onderdeel voor op kantoor of in het archief, maar mag het niet teveel kosten dan kiest u voor tweedehands kasten. Zoals deze goedkope draaideurkasten. Deze kasten van A-merken staan prima in een archief of magazijn en kunnen ook uitstekend geplaatst worden in een strak kantoor. Kijk zelf maar eens in ons ruime aanbod!

Tweedehands kasten voor kantoor, archief of het magazijn

Met tafelmodellen, hoge kasten, smalle en brede draaideurkasten is er eigenlijk altijd wel een tweedehands kast die past in uw kantoor, archief of magazijn. En ook qua kleuren en materiaalgebruik is er voldoende keus. Van verschillende kasten zijn er meerdere op voorraad. Wilt u een combinatie van een aantal kasten, dan adviseren wij u hier graag bij. En wenst u meer legborden of frames voor hangmappen in de kast van uw keuze? Dan bestelt u deze meteen erbij.

More

Draaideurkasten Er zijn geen producten in deze categorie.