Garderobekasten

Tweedehands garderobekasten

Moeten uw medewerkers zich op het werk kunnen omkleden, bijvoorbeeld om bedrijfskleding aan te trekken of nadat ze gesport hebben? Dan zijn garderobekasten geen overbodige luxe. En bestelt u ze bij ons, dan heeft u er ook geen overbodige kosten aan! Wij verkopen uitstekende tweedehands garderobekasten in verschillende...

Tweedehands garderobekasten

Moeten uw medewerkers zich op het werk kunnen omkleden, bijvoorbeeld om bedrijfskleding aan te trekken of nadat ze gesport hebben? Dan zijn garderobekasten geen overbodige luxe. En bestelt u ze bij ons, dan heeft u er ook geen overbodige kosten aan! Wij verkopen uitstekende tweedehands garderobekasten in verschillende uitvoeringen.

Opbergruimte voor scholen, sportscholen en bedrijven

Zo kunt u kiezen voor hoge 2- of 3-deursgarderobekasten maar ook 4- of 6-deursgarderobekasten waarbij de opbergruimtes wat minder hoog zijn doordat ze boven elkaar geplaatst zijn. Het is dus maar net hoeveel ruimte u beschikbaar heeft. Deze garderobekasten zijn niet alleen handig voor bedrijven maar ook voor sportscholen, middelbare scholen of op brandweerkazernes. Heeft u ook garderobekasten nodig, bestel ze dan snel online bij 2dehandsmeubelen.be!

More

Garderobekasten Er zijn geen producten in deze categorie.